Tessa juoksi Suomen ennätyksen Jyväskylän Juniorihalleissa!

17.3.2024

Tessalle N22 sarjan SE 150 metrillä Kuvaaja Neea Flyktman

Huippukuntoon päässyt Kaipolan Vireen Tessa Moisio juoksi Jyväskylän Junior Indoor Meetingeissä uuden Suomen ennätyksen naisten 150metrillä! Tessan aika 18,17 on sarjan N22 Suomen ennätys, edellinen ennätys 18,18 oli Aino Pulkkisen juoksema vuonna 2017. Naisten sarjassakin Tessan aika on Suomen kaikkien aikojen hallitilaston kolmanneksi paras.

Samaan juoksuun osallistui myös Kerttu Rantakangas juosten ennätyksensä 19,75 ja sijoittuen kolmanneksi, Nelli Flyktmanin aika 20,03 oikeutti sijalle 8.

Elsi Konstari osallistui naisten 1500m juoksuun parantaen ennätystään kymmenellä sekunnilla aikaan 5.09,59 ja sijoittuen hopealle. Voiton nappasi IF Drotin Natalija Nylund ajalla 4.59,51.

T13 sarjassa Emilia Salonen rohmusi mitaleita hypäten pituutta 4,29 ja saavuttaen pronssia ja juosten 200m ennätyksensä aikaan 29,93 napaten hopeaa. Pituuden voitti JKU:n Hanna Herranen tuloksella 4,42 ja 200m Varkauden Kisaveikkojen Emma Reinikainen ajalla 29,53. Samassa sarjassa kisaava Elviira Blomback teki ennätyksensä sekä aidoissa 12,84 (11.) että pituudessa 3,53 (16.).

Iida Tamminen osallistui kolmeen lajiin kilpailuissa tehden joka lajissa oman halliennätyksensä. 60m aidat sujuivat aikaan 9,84 ja kuula lennähti lukemiin 9,43, kummastakin lajista kaulaan tuli pronssinen mitali. Aitojen voiton vei Äänekosken urheilijoiden Peppi Soiluaho kaikkien aikojen 9. kovimmalla tuloksella 8,86. Kuulantyönnön voitti JKU:n Jenny Björkberg tuloksella 11,39. 200m kulki Iidalla aikaan 29,43 (sija 11.).

Vireläisten hallikausi päättyi ja treenikausi kohti kesää alkaa. Ensi viikonloppuna vireläiset leireilevät Pajulahdessa seuraleirin merkeissä.

Vireen nuoret naiset ylärivistä vasemmalta Tessa, Elsi, Emilia ja Elviira, alarivissä Iida ja Nelli. Kerttu oli jo kotimatkalla kuvan ottohetkellä;) Kuvaaja Neea Flyktman