Tilda mitaleille piirinmestaruusmaastoissa Keuruulla

30.9.2024

Keuruulla kisattiin syksyn pm maastot lauantaina 28.9. Mukana Vireestä T9 sarjassa Tilda Jokiperä ja Vanessa Teivas sekä P9 sarjassa vielä 7v Jalmari Jokiperä. Matkana pienillä oli 1km.

Tilda juoksi matkan aikaan 3,59 ja nappasi pronssisen mitalin JKU:n Selma Järvisen (3,42) ja Sofia Virtasen (3,58) jälkeen. Tilda iloitsi ensimmäisestä neljän minuutin alituksestaan ja aikoo vielä muokata seuraennätystä ensi vuonna uuteen uskoon. Vanessa juoksi kahdeksanneksi ajalla 4,28 nauttien mukavasta ja selkeästä reitistä, mutta totesi lopun ylämäen olleen rankan.

Jalmari oli myös tyytyväinen päästessään maaliin kahdeksantena P9 sarjassa haastavan nousun jälkeen ajalla 5,15. Voiton vei JKU:N Kalle Hyytiä aikaan 3,44.