Vireläisille mitaleita Piirinmestaruusviesteistä

22.8.2024

Vireläiset kisasivat keskiviikkona 21.8. piirinmestaruusviesteissä Jyväskylän Harjulla. Tänä vuonna kasaan saatiin neljä joukkuetta, kolme T13-sarjaan ja yksi P9-sarjaan. T13-sarjan tytöt Elviira Blomback, Natalia Nikoskinen, Iida Taini sekä Sofia Jylhä aloittivat kisaillan 4x60m aitaviestillä, jossa jokainen onnistui hyvin ja maalissa joukkueen sijoitus oli neljäs. Mitalit jaettiin jyväskyläläisille.

Pari tuntia myöhemmin T13-sarjan 4x100m viestijoukkue Emilia Salonen, Iida Taini, Natalia Nikoskinen sekä Sofia Jylhä onnistui niin ikään hienosti. Joukkue sijoittui kolmanneksi yhdeksän keski-suomalaisen joukkueen välisessä kilpailussa ajalla 58,12.

P9 4x400m viestiin Vire osallistui sekajoukkueella. Kesän aikainen ahkera harjoittelu tuotti tulosta, ja ratakierroksen iloiset juoksijat Tilda Jokiperä, Viivi Virtanen, Sini Virtanen ja Jalmari Jokiperä saivat pronssiset mitalit kaulaan.

Auringonlaskun aikaan juostiin vielä T13-sarjan 4x600m viesti, jossa Elviira Blomback, Natalia Nikoskinen, Emilia Salonen sekä Iida Taini juoksivat kovan kannustuksen saattelemana upeasti hopealle viiden joukkueen joukossa. Voiton vei Jyväskylän Kenttäurheilijat.